Personal

Rektor, Emma Kleist

”Jag bor med min familj i Mjölby. Jag har jobbat på bästa Smultris sedan 2003 och trivs så bra här. Tänk er att få möta barn i deras lek och utveckling, skratt och fantasi varje dag. Få ta lådcykeln till skogen och utforska dess natur och småkryp. Mitt motto med mitt arbete är att varje dag ska fyllas med skratt och gemenskap.”


Förskolepedagog, Pernilla Vidarsson- Nyblom

”Jag bor med mina flickor i Vadstena. Jag har arbetat på Smultris från och till sedan 2002, har även haft turen att själv fått ha mina barn här på Smultris. Att få arbeta på kooperativ är skojigt och det känns familjärt. Kul att få möta barn i blandade åldrar och att få följa dem i deras utveckling. Jag anser att GLÄDJE är det viktigaste i vårat arbete.”


Bettan Lindgren

”Jag är 50 år, bor i hus i Vadstena med sambo, 2 st barn varav ett har lämnat boet, och vår lilla hund Ludde. Jag har jobbat på Smultronstället sen 2009, först som vikarie och nu som fast anställd, även arbetat som resurs på Smultronstället. Jag gillar att arbeta på Kooperativ för att man får ett annat förhållande med barn och föräldrar, och eftersom föräldrarna är delaktiga i förskolan/fritids så är stället allas och man strävar efter samma mål.


Frida Axell

”Jag är 27 år ung. Bor i Vadstena tillsammans med min blivande Daniel och våra två barn Nova och Majken, samt mina bonusbarn Molly och Milton. Jag har jobbat inom förskola sen 2013 och började jobba på Smultronstället 2017. Jag är så glad att jag bytte från kommunal förskola och började att jobba på kooperativ. Det är väldigt familjärt med en nära kontakt med föräldrar. Även mindre barngrupper vilket leder till en fantastisk förskola för både pedagoger och barn.


Kock, Roja Brimalm

”Jag har jobbat på Smultris sen 2018, jag bor med min sambo och min yngsta son strax utanför Vadstena. Efter att ha jobbat i restaurangbranschen i många år ser jag detta jobb som en underbar utmaning och utveckling. Att kunna jobba med barnen i köket och se hur de upptäcker nya saker med alla sina sinnen är fantastiskt. Och att kunna lägga grunden på en sund och hållbar måltid.